Vi levererar samma dag direkt till dörren!


Allmänna villkor

 

Leverans

Beställningar mottagna före kl 14:00 (Skåne), kl 10:30 (Stockholms län/Uppsalaområdet) och kl 08:15 (Västsverige) vardagar levereras till dörren samma dag mellan 18-22. 

 

Alla priser inkluderar frakt.

 

Beställaren har ansvar för att alla uppgifter, inklusive portkod, till mottagaren är fullständiga, eventuella felleveranser eller förseningar beroende på detta kan tyvärr inte ersättas.

 

Leveransen aviseras mottagaren via SMS med en länk till en mobilanpassad track- & traceportal. Här framgår att en leverans med blommor är på väg från Bringbloom. I portalen, som fungerar för de allra flesta postnummer, följer man leveransen i realtid. På vissa orter får man också information om vilket klockslag leveransen beräknas anlända. Är mottagaren inte hemma kontaktar budet först mottagaren via telefon. Därefter lämnas försändelsen vid dörren/porten. 

 

Händelser eller väderlek av extraordinärt slag

 I samband med händelser, eller väderlek av extraordinärt slag, som vi inte kunnat påverka eller förhindra kan resultatet bli leveransförseningar. I sådana fall kommer ordern istället att levereras så snart omständigheterna tillåter.

 

Priser

 Vi reserveras oss för felaktigheter i prisangivelser till följd av den mänskliga faktorn eller tekniska fel. Alla priser som anges är inklusive moms på websidan för konsumenter. För websidan för företag anges priserna exklusive moms.  Rödmärkta priser betyder ytterligare prissänkning på redan låga ordinariepriser. Tänk på att våra kampanjer är tidsbegränsade.

 

Personlig hälsning

Med leveransen finns möjlighet att bifoga ett hälsningskort med personlig hälsning för 10:- (inkl. moms). Kortet bipackas leveransen och har utrymme för att printa en hälsningsfras och namnet på avsändaren(na).

 

Orderbekräftelse

Vi skickar en orderbekräftelse till din e-post efter genomförd beställning Om uppgifterna i bekräftelsen inte stämmer vänligen kontakta vår kundservice snarast via e-post här eller ring 046 – 274 80 80.

 

Produktbilder

Produktbilderna visar i vissa fall buketter med utvecklade blommor, vilket innebär att en produkt som levereras kan ha ett utseende som skiljer sig något från produktbilden i webshopen. I takt med att blommorna i buketten utvecklas i vasen kommer sedan blommorna bli mer lika produktbilden. Färgåtergivningen av blommorna kan också påverkas av vilken typ av skärm som används på respektive dator, smartphone, läsplatta etc. I undantagsfall kan blommorna ersättas med likvärdig blomma i likvärdig färg om tillgången på denna inte är tillräcklig av t ex säsongsmässiga skäl.

 

Garanti/reklamation/ångerrätt

Bringbloom ersätter buketter som inte håller minst 5 dagar på vas under förutsättning att de har hanterats riktigt, samt att de tas om hand av mottagaren samma dag  de levereras. Läs mer om hur du ska hand om blommorna för att de ska ge glädje så länge som möjligt här.

Är du inte nöjd med kvalitén på blommorna i en leverans ber vi dig ta en bild och skicka den till vår kundtjänst tillsammans med orderbekräftelse snarast möjligt: Kontakta oss här.

Godkända reklamationer ersätts med en voucher för ny bukett inklusive kostnaden för frakt.

 

Bringbloom följer lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Enligt denna gäller inte ångerrätten för Snittblommor. 

 

Åldersgräns för beställning 

Bringbloom tillämpar en åldersgräns om 18 år för att beställa.