Fri frakt & 5 dagars garanti.

Företag Privat
Skapa en varm atmosfär

Julbord med djupa färger.

Nu när julen närmar sig med stora steg är det trevligt att bjuda in vänner och familj till ett julbord med god mat. Här har vi dekorerat ett magiskt blomsterarrangemang i djupa toner för att skapa en mysig och varm atmosfär där alla trivs.

Att rött är en av julens viktigaste färger tycker vi nog alla. Därför är det ett säkert kort att skapa ett blomsterarrangemang i röda nyanser. Här har vi dekorerat ett modernt julbord i mörka magiska toner som passar utmärkt både inför och under julens dagar.

 

Detta blomsterarrangemang kombinerar vi med juldekorationer i svart, guld, aubergine och vinröda blommor. Små vaser fyllda med djupröd amaryllis, rosor och tall. Mellan vaserna har vi satt glittrande dekorationer av julstjärnor, kulor och granar i vinrött, svart, aubergine och guld. Slutligen har vi lagt en ljusslinga i arrangemanget som lyfter upp allt och skapar en varm atmosfär.

Blommor till bordet med djupa färger

Sätt små vaser på bordet som du fyller med rosor och amaryllis i djupa färger som t.ex. vinröd.

Modernt blomsterarrangemang

Mysigt och modernt blomsterarrangemang på julbordet.

Röd amaryllis i vas

Vacker röd amaryllis.

Amaryllis och tall

Rosor och tall passar utmärkt i små vaser.

Skicka en julhälsning


Om du inte kan spendera tid med alla du gärna vill fira julen med, så är blombud ett utmärkt sätt att visa din uppskattning på. Vi har tagit fram en julkollektion av buketter som du hittar att skicka till någon du bryr dig om här. Vill du lägga till ett personligt hälsningskort så gör du det i kassan. Glöm inte att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev för att få 10% rabatt på ditt blombud.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev – få 5% rabatt på ett köp