Fri frakt & 5 dagars garanti.

Företag Privat
Blommornas högtid

Midsommarblommor

Midsommar är en av de mest populära årstiderna och inte minst en av de högtider då blommor är som mest populära. Blomkransar, dekorationer, midsommarstång och 7 sorters blommor under kudden.

Då midsommar inträffar under blommornas årstid, sommaren, finns det mängder av blomstersorter att välja på. Kan du inte medverka under midsommarfirandet så passar det alldeles utmärkt att skicka ett blombud och önska en glad midsommar. Några av de mest populära midsommarblommorna är rosor, prärieklocka, tistlar, veronica, pionero och nejlikor. Önskar någon en glad midsommar med ett blombud. Du hittar alla våra buketter här.

Midsommarkrans

En av de absolut mest populära sakerna på midsommar förutom midsommarstången är midsommarkransar. Att binda sin egna midsommarkrans är en gammal tradition som lever kvar än idag. Det är kul, kreativt och man kan variera den med vilka midsommarblommor man själv tycker passar. Läs här hur du binder din egna midsommarkrans. 

 

7 sorters blommor under kudden

En gammal tradition är att lägga 7 sorters blommor under sin kudde på midsommarnatten. Detta är idag mer en kul grej men tanken förr var att personen du drömmer om under midsommarnatten är den du ska leva ditt med. Det var alltså ett sätt att få reda på sin stora kärlek. Testa, det kanske fungerar?

 

Midsommar

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev – få 5% rabatt på ett köp