Fri frakt & 5 dagars garanti.

Företag Privat
Fira mamma!

Mors dag 26/5

Fira mamma och visa din uppskattning med en vacker bukett på Mors dag. Alla våra buketter levereras i en unik förpackning med unboxing-känsla som gör din gåva speciell!

Att ge mamma en gåva på Mors dag är alltid uppskattat. Somriga buketter är mycket populära, gärna i mjuka rosa och lila nyanser med inslag av rött. Alla våra buketter är handbundna och du finner nedan ett urval av vad vi tycker passar att ge bort till mamma. Men självklart går det lika bra att någon annan bukett. Huvudsaker är att din mamma kommer att tycka om den! Behöver du hjälp med att välja så kan du kontakta vår kundtjänst här så hjälper vi dig att hitta rätt.

Mors dag buketter

Skicka blommor till mamma!


Mors dag är den dag då hyllar våra mammor och visar uppskattning för allt de har gjort för oss. En av de populäraste gåvorna på Mors dag är blommor och kan man inte på plats är ett blombud den perfekta gåvan att enkelt och smidigt skicka till sin mamma. Alla våra buketter levereras i en unik och elegant designad förpackning med unboxing-känsla. Dessutom har vi alltid fri frakt och leverans samma dag!


Skriver du upp dig på vårt nyhetsbrev så får du 5% rabatt.

Skicka blommor till mamma

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev – få 5% rabatt på ett köp