Vi levererar samma dag direkt till dörren!

Bring love.

Alla hjärtans dag

Med vårt urval av blommor inför alla hjärtans dag kan du visa dina känslor även om du själv inte är på plats för att ge dem. Röda rosor är den mest populära blomman av de alla denna dag men det går även lika bra att ge bort andra blommor eller varför inte en bukett med vita Fairtrade-rosor?

En tradition från USA

 

Alla hjärtans dag inträffar den 14 februari varje år. Vi på bringbloom.se hjälper dig gärna med att skicka ett blombud till någon du tycker om, kanske din partner, en vän eller varför inte farmor?

 

Alla hjärtans dag kom till Sverige från USA efter 1960-talet men det var först vid 1985 som Alla hjärtans dag markerades offentligt i våra kalendrar. Störst efterfrågan är det på mörkröda rosor, och bara i Sverige säljs det runt fyra miljoner rosor på just denna dag.

fairtrade-rosor

Vi är stolta över är att sälja Fairtrade-rosor och därmed hjälpa till att förbättra situationen i länder med utbredd fattigdom. Våra Fairtrade-rosor passar sig utmärkt till Alla hjärtans dag och kan beställas i färgerna röd, vit och rosa och levereras i 15-pack.