Fri frakt & 5 dagars garanti.

Företag Privat
Bring love

Alla hjärtans dag

Med vårt urval av blommor inför alla hjärtans dag kan du visa dina känslor även om du själv inte kan vara på plats. Röda rosor är den mest populära blomman av de alla denna dag men det går även lika bra att ge bort andra blommor eller varför inte en vacker mix-bukett?

Alla hjärtans dag inträffar den 14 februari varje år. Störst efterfrågan är det på mörkröda rosor, och visste du att bara i Sverige säljs det runt fyra miljoner rosor på just denna dag! Men självklart går det precis lika bra att skicka en mix-bukett till någon du tycker mycket om.

 Vi på Bringbloom hjälper dig gärna med att skicka ett blombud till någon du tycker om, kanske din partner, en vän eller någon annan du vill visa visa lite extra kärlek till. Skriver du upp dig på vårt nyhetsbrev som du hittar längst ner på sidan så får du dessutom 10% rabatt på hela ditt köp. Våra buketter levereras i en elegant designad och skyddande förpackning baserad på hög andel återvunnet material. Blomman är fint inslagen med silkespapper, sidenband, och om man önskar kan man lägga till ett hälsningskort. Vem ska du ska du överraska på Alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev – få 5% rabatt på ett köp