Vi levererar i Skåne. Order före 13.00 vardagar levereras samma dag.

Bringbloom - bring joy


VÄLJ BUKETT


Oavsett anledning eller tillfälle så har vi buketter som uppskattas!


SMIDIG LEVERANS


Hemleverans efter 18.00 samma dag vid beställning före 13.00.


GARANTERAD KVALITET


Våra snittblommor håller minst 5 dagar - det garanterar vi!

Visa fler känslor. Skicka mer blommor.

 Vi tar kvalitet på allvar. Våra blommor levereras av utvalda odlare i en kontrollerad logistikkedja för att kunna garantera kvalitén på våra produkter. Blommorna kvalitetskontrolleras vid ankomsten till bukett-binderiet för att sedan handbindas, packas och skickas till kund. Regelbundet testar vi vaslivet på alla buketter. För att bevara och skydda blommorna i transporten har vi tagit fram helt unika förpackningar. Alla buketter kommer med en femdagarsgaranti. Skulle blommorna mot förmodan inte hålla 5 dagar erbjuder vi istället en ny bukett. Garanterat. 

 

 

Våra bukettdesigners tar fram säsongskollektioner utifrån aktuella trender och blommor i säsong. Utvalda blommor från noggranna odlare binds och packas för hand på ett och samma bukettbinderi. Därför kan vi lova att de buketter vi skickar har den design du ser på produktbilden. Välj mellan att skicka fina handbundna buketter med säsongens blandade blommor eller en härlig monobukett.

Populära buketter

Fairtrade

Med våra Fairtrade-rosor visar du omtänksamhet, men inte bara mot den du skickar rosorna till, utan också de som producerar dem. Fairtrade är en oberoende certifiering med målet att förbättra arbets- och levnadsvillkor för odlare och anställda i fattiga länder.

 

Fairtrade

Därodlade rosor bättre för miljön

Bringblooms rosor kommer från farmer främst i Kenya och Etiopien. Med effektiv transport, gynnsamt klimat och nästan dubbelt så stor avkastning per kvadratmeter jämfört med europeisk produktion, är rosor från Östafrika mer klimatvänliga än om de hade producerats i Skandinavien. Koldioxidutsläppen är hela 60% lägre, transporten till Skandinavien inkluderad.


Förpackningar i återvunnen kartong

Vi minimerar mängden material och använder en hög andel återvunnet material i förpackningarna. Bringbloom är medlem i Förpacknings- och Tidningsinsamlingen samt Gröna Punkten, och bidrar så till att det finns ett rikstäckande insamlingssystem för förpackningar och tidningar i Sverige.

 

Hållbara transporter

Våra logistikpartners tar ansvar för miljön genom inköp av lastbilar med bästa miljöklass,  miljöeffektiva körsätt och optimering av rutter. Vår paketdistributör klimatkompenserar alla transporter.

 

Bringbloom. En del av Mester Grønn

Bringbloom är en del av Norges ledande blomsterkedja Mester Grønn. Sedan starten 1983 har Mester Grønn vuxit till över 100 butiker runt om i Norge genom ett målmedvetet arbete med fokus på kvalitet. I och med etableringen av Bringbloom har Mester Grønn nu tagit steget in på den svenska marknaden.