Fri frakt & 5 dagars garanti.

Företag Privat

Personuppgifter och Cookies

Personuppgifter

 

På Bringbloom värnar vi om din integritet och vill att du ska känna trygghet när du gör beställningar hos oss och lämnar dina personuppgifter. Behandlingen sker i enlighet med Dataskyddsförordningen (”GDPR”). Nedan får du veta vilka uppgifter vi behandlar, från vem vi kan få dem, för vilka ändamål och på vilken grund vi behandlar personuppgifter, vilka rättigheter du har m m. 

 

Bringbloom AB, Kungsgatan 4, 223 50 Lund med organisationsnummer 559032-1427 är personuppgiftsansvarig för uppgifter du som kund lämnar till Bringbloom.

 

Personuppgifter som vi behandlar är de uppgifter som du som beställare lämnar om dig själv och den eller de som du angett som mottagare av de beställda blommorna samt som lämnas vid besök på hemsidan i form av cookies. Vi inhämtar inte personuppgifter från andra källor.

 

Personuppgifter används och sparas för att förmedla dina beställningar till dig eller den mottagare som du uppger (fullgöra avtal, artikel 6.1 b och c GDPR). Vi behandlar också dina uppgifter för att upprätthålla kund- och registervård, nyhetsbrev-utskick, ge bra service och erbjudanden anpassade för dig samt för att förbättra våra tjänster och webshop (Berättigat intresse artikel 6.1 GDPR). Slutligen behandlar vi uppgifter som du lämnar i samband med att du ställer frågor om oss och våra produkter eller när du använder dig av vår chat-funktion(Berättigat intresse 6.1 f). För att kunna genomföra detta kan dina uppgifter behöva lämnas till våra samarbetspartners och leverantörer. Vi kan också lämna ut personuppgifter på begäran av myndigheter eller domstolar. Slutligen kan uppgifterna överföras till tredje man i samband med företagsöverlåtelse i sin helhet eller i vissa delar. Uppgifterna lämnas inte ut till tredje man för andra ändamål. Uppgifterna kan också, för ovan syften, komma att samköras med andra register framförallt i de fall som aktualiserar fakturering eller kreditgivning.

 

Dataskyddsförordningen ger dig som kund rätt att få tillgång till den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den rättas eller tas bort. Du har även rätt, med de begränsningar som anges i GDPR, begränsa och invända mot behandlingen, samt rätt till dataportabilitet. Du har även rätt att ge in klagomål till Datainspektionen mot vår behandling av dina uppgifter. 

 

Kontakta vår kundservice om du önskar få tillgång till registrerad information. Läs mer om dataskyddsförordningen (GDPR) här.

 

 

Cookies 

Cookies används för att förbättra tjänsterna i Bringblooms webshop. Vissa cookies är helt nödvändiga för funktionaliteten medan andra bidrar till att förbättra användbarheten och upplevelsen. Användning av cookies hjälper oss med att:

 

- memorera innehållet i kundvagnen

- memorera hur långt du kommit i beställningen

- memorera inloggningsuppgifter

- tillhandahålla kundservicechatten

Dessa cookies heter:

 

- ASP.NET_SessionId

- SC_ANALYTICS_GLOBAL_COOKIE

- bringbloom#lang

- basketid

 

 

Dessa kräver inte samtycke och är nödvändiga för sidans funktionalitet. Om du blockerar dessa fungerar inte webshopen och vissa sidor som de ska. Kakorna sparas på din dator för alltid.

 

- mäta och analysera data om webplatsens användning för att förbättra och utveckla användarupplevelsen. (i tillämpliga fall) Vi samarbetar med Google analytics och BidTheatre.

- anpassa användarupplevelsen

- vidarebefordra information för andra webbplatsers annonsering (både här och på andra webbplatser) med sådant innehåll, utformning och tajming som ökar värdet av annonseringen. 

 

Dessa cookies heter:

- ga

- _gid

 

Dessa kan du blockera och radera utan att användningen av webbsidan påverkas. Om du inte raderar dessa sparas dessa på din dator i 2 år

 

Vill du blockera och radera cookies som redan finns på din enhet se instruktionerna i din webbläsare.