Fri frakt & 5 dagars garanti.

Företag Privat


Allmänna villkor

 

Leverans

Alla priser inkluderar frakt.

Beroende på postnummer och/eller valt leveransalternativ levereras blommorna mellan kl 13-17 eller kl 18-22.


Leverans vardagar 18-22: Beställningar mottagna före kl 14:00 (Skåne), kl 10:00 (Stockholms län, områden runt Uppsala, Linköping och Norrköping), kl 08:30 (Mälardalen, Skaraborg, områden runt Karlstad, Kristinehamn och Karlskoga) och kl 08:15 (Västsverige och Halland) vardagar levereras till dörren samma dag.


Leverans vardagar 13-17: Alternativ till kvällsleveranser för beställningar mottagna före kl 10:00 (Stockholm län, områden runt Uppsala, Norrköping och Linköping) och kl 08:15 (Skåne). Leverans till dörren samma dag.


Beställaren har ansvar för att alla uppgifter, inklusive portkod, till mottagaren är fullständiga, eventuella felleveranser eller förseningar beroende på detta kan tyvärr inte ersättas.


Leveranserna aviseras mottagaren i förväg via SMS. På de flesta postnummer/transportalternativ länkas SMS:et till en mobilanpassad track- & traceportal där beräknad leveranstid framgår. 


Går det inte att överlämna blommorna vid ankomst till leveransadressen lämnas blommorna vid dörren. I de fall blommorna är adresserade till fastigheter med port där budet inte lyckas komma in genom porten (t.ex. portkod saknas eller mottagaren svarar inte i porttelefon) görs maximalt ett nytt leveransförsök senare, normalt efterföljande vardag. Dag före lördag/helgdag görs maximalt ett leveransförsök till fastigheter med port.


Händelser eller väderlek av extraordinärt slag

I samband med händelser, trafikstörningar, eller väderlek av extraordinärt slag, som vi inte kunnat påverka eller förhindra kan resultatet bli leveransförseningar. I sådana fall kommer ordern istället att levereras så snart omständigheterna tillåter.

 

Priser

Vi reserveras oss för felaktigheter i prisangivelser till följd av den mänskliga faktorn eller tekniska fel. Alla priser som anges är inklusive moms på websidan för konsumenter. För websidan för företag anges priserna exklusive moms.  Rödmärkta priser betyder ytterligare prissänkning på redan låga ordinariepriser. Tänk på att våra kampanjer är tidsbegränsade.

 

Personlig hälsning

Med leveransen finns möjlighet att bifoga ett hälsningskort med personlig hälsning för 15:- (inkl. moms). Kortet bipackas leveransen och har utrymme för att printa en hälsningsfras och namnet på avsändaren(na).

 

Orderbekräftelse

Vi skickar en orderbekräftelse till din e-post efter genomförd beställning Om uppgifterna i bekräftelsen inte stämmer vänligen kontakta vår kundservice snarast via e-post här eller ring 046 – 274 80 80. Ändringar som mottas efter att beställningen redan har packats kan inte genomföras.

 

Produktbilder

Produktbilderna visar i vissa fall buketter med utvecklade blommor, vilket innebär att en produkt som levereras kan ha ett utseende som skiljer sig något från produktbilden i webshopen. I takt med att blommorna i buketten utvecklas i vasen kommer sedan blommorna bli mer lika produktbilden. Färgåtergivningen av blommorna kan också påverkas av vilken typ av skärm som används på respektive dator, smartphone, läsplatta etc. I vissa fall kan blommorna ersättas med likvärdig blomma/bukett om tillgången på denna inte är tillräcklig av t ex säsongsmässiga skäl. 

 

Garanti/reklamation/ångerrätt

Bringbloom ersätter buketter som inte håller minst 5 dagar på vas under förutsättning att skötselinstruktionerna har följts, samt att de tas om hand av mottagaren på av avsändaren angivet leveransdatum. Läs mer om hur du ska hand om blommorna för att de ska ge glädje så länge som möjligt här.

Är du inte nöjd med kvalitén på blommorna i en leverans ber vi dig ta en bild och skicka den till vår kundtjänst tillsammans med orderbekräftelse snarast möjligt: Kontakta oss här.

Godkända reklamationer ersätts med en ny bukett inklusive kostnaden för frakt.

 

Bringbloom följer lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Enligt denna gäller inte ångerrätten för Snittblommor. 

 

Åldersgräns för beställning 

Bringbloom tillämpar en åldersgräns om 18 år för att beställa.